vacature

Onderscheiding voor Oisterwijker Niels Janse (+ Film)


Niels Janse heeft zondagmorgen een gemeentelijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Hans Janssen.

Niels Janse met het speldje op zijn borst; op de achtergrond burgemeester Hans Janssen (Foto: Masja Vlaminckx)

Niels is al vele jaren actief in het verenigingsleven. Hij is bekend als ondernemer, maar ook als organisator van activiteiten om Oisterwijk een gezellig en bruisend dorp te laten zijn en blijven. Hij zet zich al bijna 30 jaar in voor het openbaar carnaval. Tevens is hij actief voor Stichting Sint Nicolaas Oisterwijk.

Vanaf de start van zijn bedrijf in 2010 heeft hij zich ingezet als initiatiefnemer en organisator van verschillende activiteiten op het Lindeplein om het horecaplein een gezicht te geven. Hij doet dat als bestuurslid van Stichting Promotie en Evenementen Lindeplein (SPEL). Vanaf 2010 is hij (bestuurs)lid van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Oisterwijk en vanaf 2011 secretaris van Centrummanagement Oisterwijk

Duidelijk blij met deze waardering… (Foto: Masja Vlaminckx).

Hij organiseert activiteiten voor mensen die het wat minder hebben, zoals “eten wat de pot schaft”. Ondanks de moeilijke COVID-19 situatie waarin we verkeren, probeert hij om toch iets te doen aan de gezelligheid, leefbaarheid en saamhorigheid in de gemeente Oisterwijk, onder andere met de O’pkikker, online feesten, een digitale pubquiz en bingo.

Familie en vrienden op het terras… (Foto: Masja Vlaminckx)