vacature

Oisterwijks Mantelzorgcafé kan weer van start


In 2020 werd gestart met het maandelijkse mantelzorgcafé. Helaas is dit door Corona stil komen te liggen. De ontmoetingen worden binnenkort hervat.

Ontmoeten bij het Mantelzorg Café in Oisterwijk.

Juist nu heeft u mogelijk nog meer behoefte aan het uitwisselen van ervaringen, bijvoorbeeld omdat door Corona de zorg zwaarder was of omdat dit gevolgen had voor uw contacten met uw omgeving. Andere onderwerpen kunnen zijn dat uw partner niet meer uw maatje is, of dat uw vader, moeder, partner vergeetachtig wordt etc. Er is zeker ook aandacht hebben over de mooie kanten van het zorgen voor iemand, die u dierbaar is.

‘Dit is voor mij erg belangrijk. Even een paar uurtjes weg, lekker kletsen met lotgenoten. Ik kijk er elke keer weer naar uit,’zo laat een van de deelnemers weten; een ander: ‘Het mantelzorgcafé is een goede mix van ontspanning en van elkaar leren.’

U bent van harte welkom bij het mantelzorgcafé op donderdagmiddag 24 juni, daarna iedere laatste donderdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur in Tiliander. U kan daar gezellig samen gewoon even een kop koffie of thee komen drinken en/of ervaringen uit te wisselen. Gewoon even wat tijd voor uzelf! Ook als u nog nooit geweest bent, nodigt de organisatie u uit om geheel vrijblijvend een keer naar het mantelzorgcafé te komen.

Vooraf aanmelden is nodig, dat kan tot en met 21 juni via mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl of via 013-5284080.