anytime

NL Doet was op Haarensteyn en nog veel meer plekken in onze gemeente


De jaarlijkse vrijwilligersdagen van NL doet waren dit jaar weer een succes, dankzij alle inzet van iedereen en beetje dankzij het mooie weer!

Op Haarensteyn gingen vrijwilligers ‘aan de wandel’ met bewoners die dat niet meer zelf kunnen …

Oorspronkelijk waren deze dagen in maart gepland, maar vanwege corona is toen besloten deze uit te stellen naar 28 en 29 mei. Verschillende organisaties hadden hun klus-wens aangemeld op NL doet.

Massaal is daar gehoor aan gegeven. Bijvoorbeeld bij zorgcentrum Haarensteyn, waar vrijwilligers op pad gingen met bewoners die dat niet meer zelfstandig kunnen. Heerlijk samen wandelen door Haaren. De middag werd afgesloten met live muziek.

Niet alleen tijdens NL Doet zijn diverse organisaties opzoek naar vrijwilligers. Mocht u nu denken “wat leuk vrijwilligerswerk”, neem dan contact op met het Vrijwilligerssteunpunt. Het steunpunt kunt u bereiken via de mail vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl of bel met Karin Sieverts van ContourdeTwern op 06-83692757.