ondernemers

Jeroen van Bezouwen blijft trainer jeugd Trinitas


Vorig jaar maart vonden Trinitas en Jeroen elkaar in de ambitie van spelplezier combineren met het maximale uit het team en zichzelf halen. Afgelopen week verlengde Jeroen van Bezouwen zijn contract.

Jeroen van Bezouwen (Bron: Trinitas Oisterwijk).

Voor diegenen onder ons die het wellicht al vergeten zijn: in het dagelijks leven is hij sportinstructeur bij PI Vught. Hij begon zoals iedere trainer bij de jeugd, waar hij alle leeftijden heeft mogen trainen (Willem II). Daarna 11 jaar actief als hoofdtrainer (DVVC, vv Zwaluw, ODC, rkvv Roosendaal, SC’t Zand, vv UNA, gvv Unitas). Sinds eind vorig voetbalseizoen ook werkzaam bij vv Trinitas Oisterwijk.

Doel van afgelopen seizoen was een voetbalvisie voor de jeugd uitwerken die past binnen de vereniging en het intern opleiden van de jeugdtrainers. De focus werd daarbij gelegd op voetbaltechnische en tactische zaken (trainingen en wedstrijden bijwonen, interne cursussen geven en het begeleiden van jeugdtrainers). Hij werd afgelopen seizoen dan ook regelmatig tijdens jeugdtrainingen gespot. Dit om zicht te krijgen op de voetballende jeugd en trainers te begeleiden bij hun trainingen. Ondertussen staat er een gedegen jeugdvisie op papier, wordt een beoordelingssysteem van spelers uitgerold bij de jeugd en heeft ook de interne scouting vorm gekregen. Voor de komende jaren staan de voetbalkwaliteit vanaf pupil tot junior en het blijvend doorontwikkelen van jeugdtrainers bij Trinitas op de agenda.

Jeroen’s professionele inzet en passie voor het ontwikkelen van onze jeugdtrainers ervaart Trinitas als enorm waardevol. Zijn aanwezigheid zorgt voor een enthousiaste, aanstekelijke “ik heb zin in voetbal” vibe. De positieve samenwerking en resultaten hebben er dan ook toe geleid dat Jeroen van Bezouwen zich voor nog eens drie jaar aan Trinitas heeft willen binden. En bij nog meer werk aan de winkel voelt Jeroen zich als een vis in het water!