glasvezel

Het was een zonnige en geslaagde beweegdag in Oisterwijkse Waterhoef en Haaren


Het was een sportieve, zonnige en geslaagde Nationale Balkon Beweegdag.

Meedoen en genieten…

De projectgroep Ontmoeting in Beweging en het @meezingduo brachten tientallen ouderen in beweging op twee locaties, in Oisterwijk en Haaren. Met een gezonde snack achteraf, kon iedereen er weer tegenaan! In Oisterwijk aan het Rijpperdapad en in Haaren aan de Verrijtlaan werden bewoners uitgenodigd mee te doen.

Balkon-bewegen is een evenement dat in coronatijd is ontstaan en bedoeld is om ouderen op een laagdrempelig manier in beweging te krijgen. Van armen zwaaien, tot heupwiegen, meezingen en bovendien erg veel gezelligheid!

Alles werd afgelopen vrijdag uit de kast getrokken en dat wil de organisatie dan ook jaarlijks op de agenda zetten. Een mooie, sportieve maar bovenal gezellige dag! Wie weet zijn er volgend jaar wel meer locaties in beweging.

Heb jij de smaak te pakken gekregen? Wil jij graag meer bewegen? Kijk dan eens op www.ontmoetinginbeweging.nl voor meer informatie.

Het weer helpt mee…