ondernemers

Enquête over wonen voor senioren in Oisterwijk


Woont u over twintig jaar nog in uw huidige huis? Of denkt u aan verhuizen? Naar wat voor woning dan? Gelijkvloers? Geschikt voor rollator? In de buurt van winkels?

Wonen in Oisterwijk (Bron: Gemeente Oisterwijk).

Op dit moment maakt de gemeente Oisterwijk een meerjarenplan voor het bouwen in alle kernen van Oisterwijk. Senioren Vereniging Oisterwijk (www.svoisterwijk.nl) maakt zich al jaren sterk voor “bouwen voor senioren”. Elke drie jaar vragen zij naar de woonwensen van senioren en ze bekijken bouwplannen zodat de nieuw te bouwen woningen geschikt zijn voor senioren.

SVO roept samen met KBO Haaren, SVM Moergestel en VSO Oisterwijk de ouderen in Oisterwijk op mee te doen aan hun Woonwensenenquête. Dit jaar is het Woonwensenonderzoek extra belangrijk omdat de gemeente een nieuwe Woonzorgvisie gaat ontwikkelen.

De leden van deze verenigingen krijgen per mail de vragenlijst toegezonden. Bent u geen lid van een van deze verenigingen? Stuur dan een mail naar communicatie@svoisterwijk.nl of vul de papieren vragenlijst in die in Den Domp in Haaren, Den Boogaard in Moergestel en in Tiliander in Oisterwijk klaarliggen. Heeft u nu al een vraag? Neem dan contact op met Mia Braakhuis, 013-5286151 of communicatie@svoisterwijk.nl.

U kunt ook zelf in gesprek met de gemeente, over wonen en zorg (klik hier)   De jeugd kan hier (klik) hun wensen doorgeven.