genieten

Eindelijk weer een echte derby met Haaren versus Oisterwijk


Het zijn altijd de leukere wedstrijden, het ene dorp tegen het andere, de ene club tegen de andere, beide uit dezelfde gemeente, met een knipoog, een ‘Friendly Game’!

Na de fusie van de Oisterwijkse clubs tot Trinitas, was de derby nog mogelijk met Audacia in Moergestel. Sinds 1 januari is daar een club bij gekomen. Haaren behoort nu ook tot de gemeente Oisterwijk, en dus valt ook Nemelaer onder de derby-kandidaten.

Zaterdag 26 juni om 18:30 uur wordt afgetrapt voor de vriendschappelijke derby Nemelaer – Trinitas. Corona zal naar verwachting geen roet meer in het eten gooien, want de lokale besmettingscijfers naderen de nul. Wel kan het Nederlands Elftal nog invloed uitoefenen op de speeldatum; als die spelen wordt de wedstrijd verzet naar zondag 27 juni om 12:00 uur.