vacature

Duurzaamheids Festival Futura verhuist van Haaren naar Oisterwijk


Twee energie coöperaties, die van Haaren en die van Oisterwijk, HOT samen met DEC Oisterwijk, presenteren een nieuwe editie van het Festival Futura in Oisterwijk.

Diverse kraampjes met informatie en duurzame producten (Foto: Karina Aminova)

Op 6 november wordt een ‘groene inspiratiemarkt’ georganiseerd in het Oude Raadhuis aan De Lind in Oisterwijk. Het thema is dit keer ‘groen verdienen’. Het festival werd eerder in Haaren georganiseerd, en zal nu het Oude Raadhuis in Oisterwijk bezoeken. Het wordt die dag omgetoverd tot een markt à la Fata Morgana, met groene standjes, grote en kleine attracties, lekkere hapjes & drankjes, gezellige zitjes en life artiesten. De hele dag door van 10.30 – 17.00 uur worden bezoekers in groepjes van 20 – 30 personen rondgeleid door ‘groene verdienmodellen’ (= acteurs), die de bezoekers met een leuk verhaal langs alle standjes voeren. Bij ieder kraampje wordt stilgestaan en kan de standhouder iets vertellen over zijn product of dienst.

Ben jij een groene ondernemer en wil je meedoen op 6 november? Of ken jij andere groene ondernemers voor wie hetzelfde geldt? Meld je aan en stuur een mail naar: john&tiny@coopHOT.nl