ondernemers

Diamanten huwelijk van Johan en Tiny Wolfs


Johan Wolfs & Tini op ’t Hoog traden op 30 mei 1961 in het huwelijk toen ze respectievelijk 31 en 26 jaar waren. Johan werd geboren op 4 december 1930 in Oisterwijk en Tini op 21 September 1935 in Moergestel.

Johan en Tiny Wolfs – Op ’t Hoog.

Direct na hun huwelijk ging Tini bij Johan “thuis” wonen op de boerderij aan de Kerkhovensestraat 3 in Oisterwijk waar zij samen geleidelijk de taken van vader Cees Wolfs overnamen. In 1962 werd Petra geboren en in de 13 jaren die volgden zijn ook Maarten, Carla, Henri, Piet, Jos, Hetty, Janine en Johnny geboren, die allemaal opgroeiden op deze boerderij. In 1977 verhuisde het hele gezin naar de Kreitenstraat 20 waar een nieuw woonhuis en een varkensfokbedrijf werd gebouwd. Johan runde dit bedrijf ongeveer 20 jaar met zijn oudste zoon Maarten, die het bedrijf daarna overnam. Vanaf de Kreitenstraat zijn alle kinderen uitgevlogen en de meesten wonen ook nog in of dichtbij Oisterwijk.

Inmiddels zijn er 17 geweldige kleinkinderen geboren (aldus Opa & Oma) en het eerste achterkleinkind “Vince” werd al geboren op 29 november 2009. Vanaf de Kreitenstraat is dit Diamanten echtpaar in 1997 verhuisd naar de voormalige wijkboerderij aan de Langvennen-Oost, in 2002 naar De Lange Kant en vanaf 2017 wonen zij nog steeds samen, gezond en tevreden aan t ‘Schop 34 in Oisterwijk. Een ode aan dit Diamanten echtpaar is dan ook meer dan verdiend!

Iedereen die een felicitatie, kaartje of bloemetje wil sturen, graag naar ‘t Schop 34, 5061 DG in Oisterwijk of per mail naar tini.wolfs@kpnmail.nl