vacature

Budget coaching bij de bibliotheek in Oisterwijk


Je geldzaken kunnen heel veel stress veroorzaken als je deze niet goed in beeld of onder controle hebt. Veranderingen in bijvoorbeeld je inkomen kunnen er voor zorgen dat je geen overzicht meer hebt. De Bibliotheek Oisterwijk biedt een gratis spreekuur budget coaching aan om je hierbij te helpen. Bij dit spreekuur kun je allerlei vragen neerleggen over het omgaan met je budget.

Wat kun je zoal verwachten?

Vakantiegeld, wat kan je ermee?

Professioneel, financieel expert, Nihal Vogels, kan je persoonlijk advies geven bij het maken van financiële keuzes of bijvoorbeeld een financiële planning met je maken. Ze kijkt met je mee en geeft je weer inzicht in je financiële situatie. Hierdoor kun je daarna zelf op een efficiënte manier je geldzaken beheren. Een geruststellend gevoel. Je vragen kunnen heel uiteenlopend zijn. Een aantal voorbeelden:
• Vakantiegeld: Waarom houd ik zo weinig over? Wat kan ik ermee doen?
• Sparen: Hoe leg ik geld opzij, zonder dat het pijn doet?
• Hoe houd ik overzicht op mijn geldzaken?
• Werkeloosheid: Ik ben mijn baan kwijt, hoe zorg ik dat ik met minder kan rond komen?
• Belastingen: Heb ik recht op toeslagen? Wat als ik mijn inkomen verlies?
• Kopen of huren: Waar doe ik verstandig aan?

Data en tijden:

– Dinsdag 22 juni, 10.00 – 11.00 uur
– Maandag 5 juli, 15.30 – 16.30 uur
– Dinsdag 20 juli, 10.00 – 11.00 uur
– Maandag 2 augustus, 15.30 – 16.30 uur

Klik hier voor aanmelden of bel 013-5283 239