kooplokaal

BeetjeDansen festival in Haaren gaat door


Een van de eerste uit de grotere events die door kunnen gaan, is in Haaren het BeetjeDansen Event.

Het BeetjeDansen Event in Haaren

Zaterdag 10 juli verwacht de organisatie een leuk en gezellige opening van het zomerseizoen, waar na lang wachten weer gefeest kan worden. Daar waar enkele andere evenementen nog niet kunnen, is dat bij dit event wel mogelijk. Het evenement is alleen toegankelijk voor mensen die gevaccineerd zijn, of een negatieve coronatest hebben. Het is daarmee mogelijk om grote groepen toe te laten, zonder de 1,5 meter en zonder mondkapje.

De organisatie laat weten dat ruim 90% van de kaarten verkocht is. Meer informatie leest u op de website  Beetjedansen.nl Voor wie gratis naar het event wil, zoeken ze nog vrijwilligers. Klik hier voor informatie en aanmelden als vrijwilliger.