bosch car service

Beeldkracht Oisterwijk organiseert weer het Zomeratelier


De zomermaanden zijn voor mensen met geheugenproblemen vaak een moeilijke periode, omdat veel vaste activiteiten wegvallen en naasten op vakantie zijn.

Beeldkracht Oisterwijk

De cursisten van Beeldkracht gaven ook aan dat 2 maanden niét schilderen wel erg lang is. Daarom is er dit jaar weer een Zomeratelier op woensdagochtend 4, 11, 18 en 25 augustus. Monique van Gemert, Lobke van Eeden, Karen Pelckmans en Annemie Jaspers, collegae van Ellen Geerts, verzorgen samen met het Beeldkracht Team, 4 weken een afgeronde teken-/ schildercursus in de schilder lokalen van de Krekul, Nicolaas van Eschstraat 30, 5061 VT Oisterwijk.

Deze zomercursus is ook toegankelijk voor mensen met geheugenproblemen die geen lid zijn van het reguliere atelier. Het is belangrijk dat deelnemers hun eigen kracht herontdekken en daarbij op een positieve manier ervaren wat er nog wél kan. Een fijne mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met kunstbeoefening. Er is geen wachtlijst voor het Zomeratelier, maar wel een maximum aan deelnemers.

Aanmelden kan tot 28 juni via secretarisbeeldkracht@gmail.com