ondernemers

Beeldbank Oisterwijk: Jan Verhoeven


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Gesprek met Jan Verhoeven

In gesprek met Jan Verhoeven (Fragment ui de film van LOVO)

Op 27 juni 2019 overleed Jan Verhoeven op 90 jarige leeftijd. Hij heeft een enorme staat van dienst voor de Oisterwijkse gemeenschap waarvan we hier het wethouderschap noemen van 1988 – 1994. Deze film toont een gesprek dat Henk Kluytmans in de beginjaren van lokale omroepvereniging LOVO in 1987 met Jan Verhoeven had. Enkele gevleugelde uitspraken passeren de revue zoals: “Ik ben ôk mar unne gewône mens” en “Hoogvliegerij, doar hou ik nie van”.

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk