genieten

Beeldbank Oisterwijk: Frans Kapteijns


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Kijk, dit is Oisterwijk, met Frans Kapteijns

Frans Kapteijns in beeld gebracht door Joost van den Berg.

Joost van den Berg en Frans Kapteijns trokken er jarenlang op uit om hun schouders te zetten onder de natuurserie ‘Kijk, dit is Oisterwijk’. Als natuurkenner en heerlijk verteller wist Frans Kapteijns de kijker aan zich te binden met talloze wetenswaardigheden over al wat groeit en bloeit én: wat meer tijdens de tochten passeert. Joost van den Berg bracht het kundig in beeld en monteerde meer dan honderd afleveringen; de Oisterwijkse natuur bleek een onuitputtelijke bron. Voor wat betreft de Oisterwijkse natuur; noem het en het komt aan bod in een van de mooie afleveringen! Lokale zender LOVO bracht jarenlang deze natuurproductie van Frans en Joost op de Oisterwijkse beeldbuis.

Klik en bekijk de serie op  de Beeldbank van Oisterwijk