glasvezel

Anytime Fitness Haaren krijgt keurmerk Preventiecentrum *


Anytime Fitness Haaren heeft van de branchevereniging NL Actief het keurmerk Preventiecentrum “Actief na corona” ontvangen.

Met dit programma gaat Anytime Fitness Haaren invulling geven aan een belangrijk maatschappelijk vraagstuk. Revaliderende coronapatiënten begeleiden naar meer kwaliteit van leven en het sneller terugkeren naar het functionele dagelijks leven. Als erkend NL Actief Preventiecentrum garandeert Anytime Fitness Haaren een veilige sportomgeving waar op maat gesport wordt met fitnesscoaches die hierin gespecialiseerd zijn.

Het team van Anytime Fitness in Haaren.

Het programma is voor mensen die het coronavirus hebben gehad en daarvan achteraf nog steeds de gevolgen ondervinden. De restschade die ontstaat als mensen ziek zijn geworden door het coronavirus, gaat niet zomaar weg. Herstellende mensen merken dat dagelijkse fysieke activiteiten als wandelen, fietsen, traplopen en huishoudelijke klussen moeilijker gaan dan voorheen. Het zorgvuldig en verantwoord opbouwen van conditie en spierkracht in combinatie met gezonde voeding, is dan ook van cruciaal belang. Hiervoor is door NL Actief het speciale programma “Actief na corona” ontwikkeld. Daarin ligt een belangrijke rol voor de fitnesscoaches van NL Actief Preventiecentrum, dus Anytime Fitness Haaren.

Niet iedere sportaanbieder heeft de kennis en ervaring om deze groep mensen verantwoord te trainen en begeleiden. NL Actief Preventiecentra, waaronder Anytime Fitness Haaren, kunnen die kwaliteit wél bieden. ‘Wij gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening in de meeste fitnesscentra. Wij zijn optimaal ingericht om deze groep veilig en effectief te begeleiden en trainen. Onze fitnesscoaches zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief en nu ook erkend zijn om bijvoorbeeld door te kunnen en mogen verwijzen naar eerstelijns zorg. Onze fitnesscoaches zijn geregistreerd in www.fitned.nl. Hiermee wordt officieel de kwaliteit van de coaches en de branche gewaarborgd.’

Branchevereniging NL Actief en haar aangesloten centra hanteren goede en transparante algemene voorwaarden, opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Meer informatie is te vinden op: www.nlactief.nl en NL Actief keurmerk

 Informatie over Anytime Fitness

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer