bosch car service

Activiteiten voor ouderen in Oisterwijk weer gestart


Binnen de Verenigde Senioren Oisterwijk (VSO), aangesloten bij KBO-Brabant, zijn nogal wat leden en werkgroepen actief.Als gevolg van de Corona-beperkingen hebben die activiteiten de afgelopen maanden noodgedwongen stil gelegen. Nu de richtlijnen vanuit het RIVM onlangs flink zijn versoepeld kunnen deze activiteiten gelukkig weer opgestart worden.

Wandelen in de Oisterwijkse bossen (foto: Leny van Schijndel)

Op de website VSO-Oisterwijk.nl staan alle activiteiten vermeld , en u kunt daar weer aan deelnemen. U leest daar om welke activiteiten het gaat, op welke dagen en tijden ze plaats vinden, waar ze beginnen en hoe u zich ervoor aan kunt melden. Deelname is alleen mogelijk voor leden van de VSO.

In de praktijk hoeft dat geen belemmering te vormen voor de overige inwoners van Oisterwijk. U kunt lid worden van de VSO via ledenadminstratie@vso-oisterwijk.nl , het afgeven van een inschrijfformulier op Blokshekken 7, 5061 HA Oisterwijk of via het telefoonnummer van Anny Paijmans : 06-19814474.