brabantspronkjuweel

Wonen in Oisterwijk waar voorheen Koningin en ministers vertoefden*


Op één van de allermooiste plekken van Noord-Brabant wordt het monumentale, voormalige mansion hotel omgebouwd tot appartementen voor de happy few. Het is de plek waar ooit de Koningin op bezoek kwam, en recent ook ministers hun samenkomst organiseerden. Een eeuwenoude recreatieve plek in het mooie Oisterwijk.

Het mooie pand aan het klompven wordt omgebouwd tot appartementencomplex.

Het betreft het voormalige hotel Bos & Ven, aan het idyllische Klompven op een historisch belangrijke locatie. Het Klompven is gelegen op slechts een steenworp afstand van het bourgondische centrum van het mondaine Oisterwijk, maar toch geniet u hier van alle rust en luxe om u heen. Het ven werd ooit aangelegd voor de luxe buitenhuizen die er omheen werden gesitueerd.

Het gemeentelijk monument wordt met zorg en behoud van de chique uitstraling verbouwd en voorzien van hedendaagse luxe en comfort. Zo kunnen sommige appartementen op de verdieping kunnen genieten van de imposante authentieke erkerramen; andere appartementen worden uitgevoerd als loftwoning.

Voor wie een van deze unieke appartementen wil bemachtigen is alle informatie beschikbaar op de website van Bos & Ven. Inschrijven kan tot 6 mei.

Burgemeester Hans Janssen (links) ontvangt minister-president Mark Rutte (rechts) bij de entree van Bos & Ven (Foto: Toby de Kort).

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer