anytime

Tiliander en Bibliotheek Oisterwijk weer open


Diverse activiteiten in Tiliander kunnen weer worden opgepakt, nog niet alles, soms met maatregelen, maar de deuren zijn weer open!

Tiliander

In cultuurcentrum Tiliander zijn weer muzieklessen mogelijk, zowel de 1 op 1 lessen als groepslessen voor jongeren t/m 17 jaar, met een maximum van 30 personen. Ook binnensport, dans, biljart en gym mag weer beginnen. Hierbij 2 personen met een trainer en groepen van jongeren t/m 17 jaar met een maximum van 30 personen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 tot 15.00 uur, tenzij er lessen zijn die langer duren.

Lokaal Zes

Het Taalhuis is weer open! (Foto: ContourdeTwern)

Alle lessen van Zangschool LokaalZes mogen weer live in Tiliander. Vanaf donderdag op ieders afgesproken tijd. We wensen iedereen veel zangplezier!

Taalhuis

Op dinsdag tussen 9-12 uur is het Taalhuis weer geopend. Vragen over omgaan met de computer, hulp bij lezen en schrijven, brieven begrijpen, of beter Nederlands leren praten zijn welkom. Weet je niet zeker of Taalhuis voor jou de juiste plek is, bel dan even met Tanja, 06-83614509.

Bibliotheek

Vanaf 20 mei is ook De Bibliotheek weer geopend. Vanaf die dag kan iedereen weer binnenlopen in de Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel voor het lenen of inleveren van boeken. In Oisterwijk kan er dan ook weer gebruik gemaakt worden van de leestafel, de werkplekken, het kopiëren en printen en de spreekuren. In Moergestel is dit nog niet mogelijk. Kijk voor de actuele openingstijden op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk en www.bibliotheekmb.nl/moergestel Er zijn bij de Bibliotheek ook nog online activiteiten zoals een Ouders Meet Up over grenzen stellen, een Keti Koti kick off en een online talkshow over Samen energie maken. Een overzicht hiervan leest u in de agenda van de Bibliotheek: www.bibliotheekmb.nl/agenda 

Voor alle activiteiten en uw bezoek aan de diverse zalen gelden aangepaste coronamaatregelen. Deze zijn ter plaatse aangegeven.