glasvezel

Peakz Padel opent indoorbanen in Oisterwijk*


Peakz Padel opent op vrijdag 11 juni met 6 indoorbanen haar deuren in Oisterwijk. Ook zijn er 4 outdoor padelbanen in aanbouw die het geheel tot een van de grootste en mooiste padelclubs van Nederland zullen maken.

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en Brabant is hierin het kloppend hart. Het is laagdrempelig, sneller, socialer en voller van energie dan andere balsporten. En het beste nog van alles? Bij Peakz Padel is er geen lidmaatschap en kun jij spelen wanneer jij en je vrienden/vriendinnen, collega’s en familie het uitkomt!

Peakz Padel Oisterwijk heeft uitstekende faciliteiten in de vorm van kleedruimtes, lockers, douches en een gezellige horeca die uitkijkt over de padelbanen. Naast een goede sportsfeer op- en om de padelbanen is er op het verhoogde horecagedeelte genoeg ruimte voor de Brabantse gezelligheid. Parkeren kan op het parkeerterrein voor de deur en reserveren kan via de website: www.peakzpadel.nl/oisterwijk

Om alle Oisterwijkers kennis te laten maken met Padel en de nieuwe padelbanen in de Sportarena zijn er mooie openingsactie. Stay tuned en houd de website in de gaten.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt om de buitenbanen te realiseren en is Peakz Padel nog op zoek naar sportieve en enthousiaste Hosts die hun team compleet maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met clubmanager Sofie de Haas via: sofie@peakzpadel.nl of 06-17896283.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer