Krekul

Ontmoeting in Beweging start in Oisterwijk met Boksen


Ontmoeting in Beweging organiseert diverse sport- en beweegactiviteiten voor mensen die anders thuis blijven, het is goed voor lichaam en geest!

Boksen, om elkaar te ontmoeten en te bewegen …

De hele maand juni worden er op vrijdagochtend bokslessen gegeven onder begeleiding van sportcoach Ben de Fretes. Boksen is een geweldig leuke manier om aan je conditie, coördinatie en kracht te werken. Ook is het goed voor je cognitieve brein. En wees gerust; er mag bij deze trainingen niet op het hoofd gestoten worden.

Voor 3 euro per les kunt u meedoen op  Sportpark Den Donk bij de HOCO Hockeyclub, vanaf 4 juni wekelijks op vrijdagen van 11 tot 12 uur. Aanmelden kan bij Karin via 06-47 933 872 of mentorhulpoisterwijk@outlook.com.Voor meer activiteiten kijkt u op www.ontmoetinginbeweging.nl