Krekul

Moergestelse wint fotowedstrijd bibliotheek Oisterwijk


Rondom Koningsdag had de Bibliotheek van de bestaande prentenboekenjacht een speciale editie gemaakt; de Koningsdag boekenjacht.

Lilian (rechts) wint de etalagewedstrijd van de bieb met Koningsdag.

De boeken moesten iets met Koningsdag te maken hebben. Er kon gespeurd worden naar de ramen waar deze boeken geplaatst waren, eventueel met de speciaal voor deze gelegenheid gemaakte, Koningsdag jachtkaart. Daarnaast hebben ze een oproep gedaan om een foto te maken van het mooiste Koningsdag “oranje” raam met natuurlijk een “oranje” boek erachter.

Lilian Biervliet zond een foto in van een flink uitgedost, mooi “oranje” raam en die is daarom als winnaar uit de bus gekomen. Zij mocht woensdag de felicitaties en een mooi oranje-biebpakket ophalen. Lilian dankt de feestcommissie en is er blij mee: ‘Het was een echt verrassingspakket. Alles in het oranje, met koekjes, snoepjes, chips, blikje fris, limonade, een pakket om zelf een oranje taart te maken, fruit met de kleur oranje, een leuke pen van de bibliotheek en een hele mooie plant met oranje bloemetjes.’ Binnenkort start het EK-voetbal, dus dat komt goed van pas.