vacature

Mantelzorgers in de gemeente Oisterwijk krijgen net als Jan uit Haaren een cadeautje


Jan Larmit was vorige week de eerste, en vanzelfsprekend is er ook een cadeau voor alle andere mantelzorgers in de gehele gemeente Oisterwijk!

Nog voordat Corrie op wil staan, heeft Jan haar al een helpende hand geboden. Hij voelt aan wanneer zijn hulp nodig is. Het gaat allemaal heel vanzelf en natuurlijk. Hij doet het uit liefde en vindt het de gewoonste zaak van de wereld dat hij dag in, dag uit, klaar staat voor zijn vrouw. Jan durft te zorgen…

Jan en Corrie (Foto: Marijke Brocken)

Vaak zonder het te beseffen maken mantelzorgers onderdeel uit van het fundament van de samenleving. Zonder hen zouden hulpbehoevende mensen hun medicijnen niet op tijd krijgen, nauwelijks nog buiten komen of zelfs niet meer zelfstandig wonen. Een inzet die de gemeente graag ondersteunt met een Mantelzorgcompliment. Jan mocht de eerste van 2021 ontvangen en alle andere mantelzorgers kunnen hem vanaf 1 juni ophalen.

Voor jou!

Ondersteun jij wekelijks je partner, familielid, vriend, buur of kennis in onze gemeente? Help jij je ernstig zieke vader met boodschappen, aankleden en koken? Zorg jij ervoor dat je aan huis gekluisterde moeder weer regelmatig buiten komt? Help je je zoon met beperking bij zijn administratie? Regel jij alle dagelijkse bezigheden voor je partner met dementie? Grote kans dat je mantelzorger bent.

Dan mag ook jij het Mantelzorgcompliment ophalen. Het cadeau bestaat uit drie lokale cadeaubonnen met een totale waarde van €50,-. Je kunt het mantelzorgcompliment natuurlijk gebruiken om er je wekelijkse boodschappen mee te doen, maar je kan ook jezelf verwennen met een boek, een lekker geurtje of een lunch op het terras.

Ben je al bekend bij ContourdeTwern als mantelzorger? Haal dan je Mantelzorgcompliment op. Zo niet, vraag dan om het kennismakingsformulier bij Ingrid Oosterling, bel 06 17163091 of mail naar mantelzorgoisterwijk@contourdetwern.nl

Afhalen
Het ophalen van de bonnen kan vanaf 1 juni tot 1 december 2021 op vertoon van je legitimatiebewijs, elke dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 in Tiliander, woensdagochtend zelfde tijd in Den Domp, voor mantelzorgers uit Moergestel via Petra Verheijen van Buurtgenoten (013 5132351 of mail p.verheijen@ziggo.nl) en tot slot kunnen werkende mantelzorgers of mantelzorgers die niet in onze gemeente wonen ook contact opnemen met Ingrid.

 

DTZ logo low