glasvezel

Hoogste punt bereikt bij nieuwbouw Trinitas Oisterwijk


Afgelopen week werden de spanten geplaatst die meteen de omvang en hoogte van het nieuwe clubgebouw goed zichtbaar maken. Vrijdag werd ook het hoogste punt bereikt en gevierd met ‘pannenbier’ (Traditioneel werd een krat bier open getrokken nadat de pannen op het dak gingen, een mijlpaal in de bouw, en bijna altijd ‘toevallig’ op de vrijdag).

Bouwploeg en Trinitas bestuur vieren het hoogste punt (Bron: Trinitas Oisterwijk).

Onder het genot van een Bossche Bol betoonde voorzitter Hans Vriens zijn respect aan Marc Damen (fusievoorzitter en oud-voorzitter sv Nevelo), Ton Jozen (oud-voorzitter rskv Oisterwijk) en Stephan van Sante (oud-voorzitter rskv Taxandria). Uit de totstandkoming van de fusie vloeide na overleg met de gemeente de bouw van een nieuwe kantine voort. ”Het is fijn om na alle voorbereidingen en uitgevoerde werkzaamheden op dit langverwachte punt beland te zijn,” gaf hij aan.

Eénmaal voorzien van bouwhelm, klommen alle aanwezigen de ladder op en stond Hein Geerstma met alle genodigden en aanwezige werklieden even kort stil bij deze behaalde mijlpaal. Daarna drukten de drie oud-voorzitters en de huidige voorzitter onder confetti de knop in om zo de vlaggen te hijsen. Ook Aeolus (Griekse god van de wind) speelde lekker mee.