bosch car service

Gewonden bij steekpartij in Haaren (Update + Film)


Bij een steekpartij op de Noenes in Haaren zijn twee personen ernstig gewond geraakt.

Een verdachte werd aangehouden (Foto: Toby de Kort) .

De politie kwam met veel wagens en een helikopter boven Haaren. Een verdachte is reeds aangehouden. Volgens de politie is het een bekende van de slachtoffers.

Voor de slachtoffers, een man en een vrouw, zijn ambulances en een traumaheli opgeroepen. Zij zijn getroffen door messteken en mishandeling. Hoe het met hen gaat is onbekend. Een van hen is naar het ziekenhuis overgebracht.

Update na onderzoek Politie

Een burenruzie is vrijdagavond volledig uit de hand gelopen omdat een van de partijen de andere meerdere malen met een mes stak. Ook heeft hij met een stok geslagen. De verdachte is aangehouden en het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.

Poging tot doodslag

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd er direct medische zorg verleent aan een man met meerdere steekwonden. Ook werd een vrouw onderzocht die met een stok was geslagen. De politie kon direct contact maken met de verdachte die uit zijn woning kwam. Hij is aangehouden voor poging tot doodslag. Een onderzoek werd opgestart. Het mes en de stok waren nog in het bezit van de verdachte en werden in beslag genomen. Enkele getuigen werden gehoord. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is ingesloten aan het bureau.

De verdachte wordt door politie op de grond onder controle gehouden (Foto: Toby de Kort).

Ambulance personeel zorgt voor de slachtoffers (Foto: Toby de Kort).