koopzondag

Geslaagde All American Cruise vanuit Moergestel (+ Film)


Met een Chrysler Lebaron voorop, daarna onder andere de uit Amerika bekende merken Oldsmobile, Cadillac, Dodge, Ford en Chrysler. Een opkomst in een uitzonderlijke mix van jonge en oude Amerikaanse wagens. Onder hen zo’n 45 jaar generatieverschil, ook zo bij de bestuurders, want jong en oud mochten meerijden.

Het begin van de stoet met een Chrysler Lebaron voorop (Foto: Lisa van Vlaanderen).

Ook in het land van de autoliefhebberij is het helaas crisis. Grote evenementen mogen niet georganiseerd worden. Een rit rijden werd wel toegestaan. ‘Mits iedereen de maatregelen goed in acht neemt is het prima mogelijk om er met zijn allen een leuke dag van te maken,’ aldus Gortie Bekkers die samen met door Lisa van Vlaanderen deze rit heeft georganiseerd. De samenkomst was bij ’t Draaiboompje in Moergestel. Binnen konden de deelnemers koffie en een koek halen voor in en bij de auto. Tevens kregen zij een kleine goodiebag met voor ieder wat lekkers, drinken en een Rallyschildje.

De tour was zo’n 200 kilometer lang, en bracht de deelnemers door prachtige plaatsen, dwars door de Kempen en de Peel. Met een tussenstop in Afferden, eindigde de tour bij kasteel Heeswijk – Dinther. De deelnemers hebben zichtbaar genoten.

Bekijk ook de film onder…

De oudjes deden het ook goed, onderweg en voor het oog (Foto: Lisa van Vlaanderen).