genieten

Film: Burgemeester bezoekt Brandweer Oisterwijk


Brandweer Oisterwijk zoekt nieuwe collega’s; voor burgemeester Hans Janssen reden een bezoek te brengen aan de lokale brandweer. 

Het is zwaar werk, bij de Brandweer (Foto’s Jack Brekelmans)

Op dinsdag 8 en woensdag 9 juni om 19.30 uur is er een digitale informatieavond voor potentiële parttime hero’s. Aanmelden kan via parttimehero@brandweermwb.nl of via het interesseformulier op www.brandweer.nl/parttimehero. Op deze website staat ook meer informatie over werken bij de brandweer als parttime hero. Als parttime hero doe je werk van betekenis: je redt mens en dier, blust branden, bestrijdt ongevallen met gevaarlijke stoffen, bevrijdt verkeersslachtoffers uit auto’s en nog zoveel meer. Een parttime hero is 18 jaar of ouder, woont of werkt maximaal 5 minuten van een kazerne, is regelmatig beschikbaar, heeft een goede fysieke en mentale conditie en is een teamspeler.