bosch car service

Doe mee met de Oisterwijkse Karel Groenland Cultuurprijs


Jaarlijks wordt in Oisterwijk de Karel Groenland Cultuurprijs uitgereikt. Een prijs voor een groep of een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de cultuur in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren.

De cultuurprijs is vernoemd naar Karel Groenland (Foto: Joris van der Pijll).

Een deel van de culturele wereld had het in 2020 en 2021 moeilijk door de maatregelen die het coronavirus met zich meebracht. Cultuur valt echter nooit stil! Er is een aantal mensen dat er in slaagt hun culturele werk ook ‘in stilte’ voort te zetten. De jury nodigt u uit deze doorzetters te nomineren voor de Karel Groenland Cultuurprijs 2021!

De prijs wordt sinds 2012 uitgereikt en is vanaf 2017 vernoemd naar wijlen Karel Groenland, die zijn leven lang als vrijwilliger een grote culturele bijdrage aan de Oisterwijkse gemeenschap heeft geleverd. De Karel Groenland Cultuurprijs wordt georganiseerd door Stichting Oisterwijk Schrijft Cultuur in nauwe samenwerking met Stichting Oisterwijk Verbeeldt.

Aanmelden kan van 1 juni tot en met 15 juli via de website van de stichting (klik hier).

Bij de prijs hoort ook een beeld (foto: Joris van der Pijll)