ondernemers

Beeldbank Oisterwijk: Lies Potters


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Omroep Brabant bij Lies Potters

Lies Potters in de film van Omroep Brabant.

In 2005 streek Omroep Brabant een dagje neer in de Bosweg bij de woning en atelier van Lies Potters. De provinciale zender kreeg de kans een bijzonder filmportret te maken van deze Oisterwijkse pottenbakker en levenskunstenaar. In het uit de opnames samengestelde programma ‘Vergezichten’ gaat ze in op de ups en downs in haar leven. Ook op het overlijden in 2003 van haar man Henk, wiens urn op de tafel in de woonkamer staat en wiens atelier al die tijd onaangeroerd is gebleven. Lies Potters overleed op 1 april 2010. Met dit filmportret is het nog altijd genieten met deze bijzonder vrouw.

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk