ondernemers

Avondvierdaagse Oisterwijk geannuleerd en Moergestel gaat solo


Oisterwijkers lopen op eentje na al veertig jaar de avondvierdaagse. Ook dit jaar is dat net als vorig jaar helaas anders.

Mooiste spandoek bij de Avondvierdaagse in Oisterwijk (Foto: Claudia Copal)

Tot grote teleurstelling van de organisatie in Oisterwijk moet deze aan alle enthousiaste wandelaars van de jaarlijkse avondwandelvierdaagse laten weten dat de veertigste editie dit jaar niet door kan gaan. Omdat er meer dan 1000 deelnemers verwacht worden is dat ook dit jaar vanwege corona onmogelijk. De vierdaagse commissie Stichting de Waterhoef hoopt en verwacht in week 24 van 2022 wel weer deze prachtige activiteit te kunnen aanbieden.

Moergestel

De Avond4daagse in Moergestel gaat wel door, maar dan met de Home Edition. Net als vorig jaar met eigen routes en op je eigen moment, zodat het nooit te druk wordt. Met de speciale app wordt ook deze Avond4daagse er één om nooit te vergeten! Je hoeft dit jaar de vier dagen niet achter elkaar te lopen, maar je moet het wel binnen twee weken doen. En je mag ook overdag of in het weekend op pad. Deelnemen kost €6,50, inclusief de welverdiende officiële Avond4daagse medaille! Lees meer op Avond4daagse.nl