anytime

Armbandjes voor overleden vriendinnetje


‘Op 9 maart van dit jaar is onverwachts mijn hartsvriendinnetje Lynn overleden na een operatie. Zij leed aan een aangeboren hartafwijking,’ aldus Julia, die hierna een actie is gestart voor Stichting Hartekind.

Julia maakt armbandjes, in herinnering aan haar vriendinnetje Lynn.

‘Met het vele verdriet wat er is, en wat ik voel, wilde ik iets moois voor haar terug doen. Omdat Lynn lid was van Stichting Hartekind ben ik begonnen met armbandjes te maken en te verkopen om zo geld in te zamelen voor deze stichting.’ Stichting Hartekind financiert noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek voor kinderen met een hartafwijking. Een hartafwijking is de meest voorkomende aangeboren afwijking en de nummer één doodsoorzaak bij kinderen onder de 15 jaar. Iedere twee dagen overlijd er een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

Julia vraagt om haar kraaltjes te sturen, zodat ze nog meer armbandjes kan maken. Die armbandjes noemt ze Lynni’s, kosten € 5 per stuk (exclusief verzendkosten) en zijn te bestellen bij Julia via Whats App 06 – 22 11 46 05. ‘Dit bedrag doneer ik geheel aan stichting Hartekind. Helpt u mij ook mee?’