Krekul

Stoot Action zich in Oisterwijk tweemaal aan dezelfde steen?


Alweer een melding op de website van Action, dat er een filiaal komt in Oisterwijk.

In februari was in ieder geval één inwoner  al een beetje blij, met de aankondiging: ‘1 maart 2021 opening Action in Oisterwijk’. We werden toen getipt, maar het bleek al snel een ‘foutje’ in de regie bij het warenhuis dat bekend staat vanwege de vooral goedkopere producten.

De vermelding van een nieuwe locatie in Oisterwijk, op de website van Action.

Op de website van Action werd eerder dit jaar melding gemaakt van een nieuw te openen filiaal. ‘Open vanaf 1-3-2021’ stond er vermeld. De locatie betreft de nu nog Lidl supermarkt aan de Gemullenhoekenweg 29 in Oisterwijk. De Lidl zal binnenkort verhuizen naar KVL, alwaar een nieuw pand wordt opgetrokken, samen met de Boerenbond. Niet zo gek dus, dat in het oude pand een Action komt.

Is het deze keer echt, of weer een vergissing?

Bij navraag bleek het toen volgens Action om een vergissing te gaan. ‘We hebben wel interesse in de locatie, maar de gesprekken met de verhuurder zijn nog maar net begonnen. Het is op dit moment dus nog te onzeker om te zeggen of we daadwerkelijk in Oisterwijk zullen openen,’ aldus een woordvoerder van Action begin maart. De melding werd destijds door de winkelketen van de website gehaald.

Maar!

Maar, ook nu komen er opnieuw signalen, deze keer in de vorm van vacatures. De winkelketen zoekt vakkenvullers, voor de nieuwe locatie in Oisterwijk.

Het oude pand van Lidl tijdens een eerdere verbouwing, dat mogelijk dienst gaat doen als winkel voor Action  (Foto: Joris van der Pijll).