genieten

Arrestatieteam politie neemt auto in beslag in Oisterwijk


Donderdagavond heeft het arrestatieteam van politie in de wijk Westend een auto in beslag genomen; bewoners in de straat waren daar getuigen van.

Politie neemt auto in beslag in de wijk Westend in Oisterwijk.

Ongeveer acht politie agenten in volle bepakking waren bij de inzet in de straat aanwezig, samen met een politiehond, en hebben een inval gedaan in een woning. In een andere straat werden ook politieagenten gezien. Een takelbedrijf heeft een Seat Ibiza opgetakeld. Er was ook een ambulance aanwezig; er is zover bekend niemand naar het ziekenhuis overgebracht.

Update

De politie laat weten dat er al langer een onderzoek liep naar drugsdealers in Oisterwijk, waarbij de betreffende inwoner daarbij als verdachte opdook. Daarop is donderdagavond een inval gedaan op het woonadres van deze persoon. In de woning werden drugs en grote sommen geld aangetroffen, waarop de 24-jarige verdachte is aangehouden en voor verder verhoor is overgebracht naar het politiebureau.

Het arrestatieteam op weg naar de betreffende woning.