Krekul

Pasen bij deelnemers Inlooppunt Oisterwijk


De gasten van de bingogroep van het Stichting het Inlooppunt werden verrast met een paasattentie!

Op 16 maart 2020 gingen beide huiskamers van Stichting het Inlooppunt dicht vanwege de Corona-pandemie. Waarna op 1 juli 2020 weer voorzichtig werd gestart met kleine koffiegroepjes. Met de nodige voorzorgsmaatregelen, de 1.5 meter afstand en handen ontsmetten, na vertrek van de gasten alle stoelen en tafels schoonmaken en ontsmetten. Dit alles om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Helaas moesten de deuren weer gesloten worden op 19 oktober 2020.

Vrijwilligers

Met Pasen aan de deur…

Ook de maandelijkse bingogroep ligt al ruim een jaar stil. Afgelopen week gingen de vrijwilligsters Petra, Marij en Carolien op pad om alle bingogasten te verrassen. De gasten vonden het geweldig om hen weer te zien. En andersom vonden de vrijwilligers het ook erg leuk om de bingogasten weer te zien! In de tasje zaten heerlijke paaseitjes, paaskoekjes, een voorjaarspotje met narcissen, een kortingsbon voor een voorjaarsbloeier en een klein gedichtje.

Zo proberen ze op verschillende manieren het contact te houden met de gasten zowel telefonisch als persoonlijk. ‘We zien erg uit naar het moment dat we iedereen weer ‘live’ in onze knusse huiskamer kunnen ontmoeten. Tijdens het rondbrengen van deze paasattentie bleek dat onze gasten ook terug verlangen naar hun oude leven, zodat ze weer naar de bingo van de Inloop kunnen.’

Wilt u nu al meer weten over de activiteiten of wilt u zich inzetten voor de senioren in de gemeente Oisterwijk, bel of mail dan naar Ingrid Oosterling via 06-17163091 of ingridoosterling@contourdetwern.nl

DTZ logo low