carnaval 2023

Ontmoeting in Beweging op het balkon en in Oisterwijkse tuintjes


Ontmoeting in Beweging heeft afgelopen periode niet stil gezeten. Na het stimuleren van thuis bewegen en wandelen in de eigen omgeving, werd afgelopen week op drie locaties beweging bij de mensen thuis gebracht. Bewegen op het balkon en in de tuin!

Heerlijk buiten bewegen, en elkaar weer zien…

Er werd een bezoek gebracht aan ouderen van het Rijpperdapad, Poststeeg / Hermanushof in Oisterwijk en Abbeyfield in Haaren. De beweegcoaches hebben op afstand beweegoefeningen voorgedaan, waar de bewoners enthousiast aan hebben meegedaan. Heerlijk samen bewegen op afstand van elkaar. Twee zangeressen van Popwise hebben een prachtig optreden gegeven met begeleiding op gitaar. Bewoners waren enthousiast om op deze manier gezond bezig te zijn en ook elkaar weer even te kunnen zien en spreken: “Het was heerlijk bewegen buiten”, en een ander reageerde: “wat jullie doen is bijzonder, voor mij mag ’t nog eens!”

Vanaf 9 april mag Ontmoeting in Beweging weer beweegactiviteiten opstarten in kleine groepjes in de buitenlucht. Meer informatie is te vinden op www.ontmoetinginbeweging.nl