Krekul

Oisterwijk viert Koningsdag!


Een jaar geleden werd in Oisterwijk voor het eerst in deze omvang een online feest georganiseerd; noodzakelijk maar zeker ook ‘gewoon kei leuk!’. 

Een heerlijke Koningsdag in het centrum van Oisterwijk, we hopen snel weer mogelijk  (Foto: Marnix Versteegh)

De Oisterwijkse Show bestaat een jaar, en met Koningsdag zullen we dat weten. De avond vooraf is er traditioneel de Koningsnacht, maar dan dus digitaal. de organisatie had dit jubileum liever niet gevierd; mag duidelijk zijn dat met z’n allen op De Lind voor een podium met live muziek de voorkeur heeft. Maar toch, als dat niet kan, dan is dit een geweldig alternatief.

Een groot muziekfeest, borrelen met vrienden, hier en daar een toffe prijs meepakken en de verjaardag van de Koning inluiden, dat kan op 26 april om 19.30 uur. Het is die avond tijd voor het gezelligste thuiscafé, vanuit de leukste tenten van Oisterwijk, met je favoriete barvrouw, borrels, hilarische feestartikelen, toffe dj’s, zangers én natuurlijk een beetje zelf zingen!

Binnenkort start de voorverkoop van de feestpakketten, via Facebook te volgen