bosch car service

Oisterwijk viert Koningsdag met Koningsnacht


De Oisterwijkse Show bestaat een jaar, en met Koningsdag zullen we dat weten.

Een heerlijke Koningsdag in het centrum van Oisterwijk, we hopen snel weer mogelijk  (Foto: Marnix Versteegh)

De avond vooraf is er traditioneel de Koningsnacht, maar dan dus digitaal. De organisatie had dit jubileum liever niet gevierd; mag duidelijk zijn dat met z’n allen op De Lind voor een podium met live muziek de voorkeur heeft. Maar toch, als dat niet kan, dan is dit een geweldig alternatief.

Een groot muziekfeest, borrelen met vrienden, hier en daar een toffe prijs meepakken en de verjaardag van de Koning inluiden, dat kan op 26 april om 19.30 uur. Het is die avond tijd voor het gezelligste thuiscafé, vanuit de leukste tenten van Oisterwijk, met je favoriete barvrouw, borrels, hilarische feestartikelen, toffe dj’s, zangers én natuurlijk een beetje zelf zingen!

Doe mee en bestel die tas vol feest! Met twee bingokaarten en dus kans op hele toffe prijzen, en een enorme steun de lokale horeca. Maar ook lichtstaven, schmink, slingers, kroon, waardebon voor dé Oranjetompouce bij een van de deelnemende bedrijven op Koningsdag, nachos, borrels, vlaggetjes en de songtekstenkrant!

Bestellen, van één of meerpersoons feestuitrusting, of een donatie in de fooienpot, kan via de website www.woningsnacht.nl