Krekul

Informatie en hulp voor naasten van mensen met psychische of psychiatrische problemen


Wordt het u soms te zwaar? Voelt zich u zich steeds vaker gespannen of somber? Heeft u het idee dat u nauwelijks meer aan uzelf toe komt? Dan bent u niet de enige!

Hulp bij het vinden van balans…

Familieleden en andere naasten, die betrokken zijn bij iemand met psychische problemen, lopen het risico om overbelast te raken. Door de coronamaatregelen komen er extra moeilijkheden bij. Dan kan het een hele uitdaging zijn om toch goed voor uzelf te blijven zorgen.

ContourdeTwern en Indigo geven donderdag 27 mei van 19.30 tot 21.00 uur een gratis webinar om u bij deze uitdaging te helpen. Tijdens deze online ontmoeting is er aandacht voor hoe u zelf invloed kunt uitoefenen om uw veerkracht te vergroten, zodat u meer grip op uw situatie ervaart.

Aanmelden

U kan voor 17 mei aanmelden via mantelzorglijn@contourdetwern.nl, vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en woonplaats. U kunt thuis deelnemen, met een computer, laptop of tablet. Een week voor het webinar ontvangt u een link naar het webinar via Teams.