Krekul

Het einde nadert voor flitsbezoekjes Oisterwijkse Opkikker seizoen 2


Het is net een TV-serie, iedere week, soms met een korte pauze tussen de ‘seizoenen’, en dan weer steevast door, samen met horeca, winkeliers, vrijwilligers en een aantal vaste kartrekkers.

Wat een verwennerij … (Bron: Stichting Sociaal Huis)

Met het eind van de lockdown in zicht, nadert de periode van flitsbezoekjes zijn einde. De medewerkers van de Oisterwijkse O’pkikker hopen dat het min of meer gewone leven weer verder kan, en kleinkinderen weer bij hun opa en oma op bezoek kunnen; ontmoetingen weer worden opgestart.

Maar niet voordat er nog een paar laatste rondes volgen van heerlijke maaltijden en zelfs lekkernijen. Niels Janse van SEC Eten&Drinken, Ramona van Beek met haar team van BrownieS&downieS en Karin Rentmeester van Mentorhulp Oisterwijk, met stagiaire Iman en vrijwilligers Ellen en Yvonne, brachten bij 150 mensen een lekker traktatie aan huis. Ramona was al in alle vroegte de bakker van de dag.

Grote dank voor deze samenwerking, waardoor mede dankzij de bijdrage en inzet van velen elke week mensen konden worden bezocht met een verwennerij. Dinsdag 27 april, het is dan Koningsdag, zal de laatste ronde met flitsbezoekjes zijn. En deze mensen kennende, blijven ze zich inzetten voor goede doelen waar nodig, in diverse vormen van ontmoeting en aandacht voor de medemens …

Dat laatste zo laat de organisatie weten, in ieder geval voorlopig nog met verzorgen van maaltijden, thuis en als het weer kan bij de lokale horeca, aan tafel!

Meedoen

O’pkikker wordt mogelijk gemaakt door giften en donaties. Horeca die meedoen koken om beurten, de coördinatie is in handen van Mentorhulp Oisterwijk en de bezorging is ook met alle medewerking vanuit de horeca en vrijwilligers. U kan bijdragen door een gift te doen aan Stichting Sociaal Huis Oisterwijk NL21RABO0340881054 onder vermelding O’pkikker Thuis aan Tafel. Voor meer informatie info@sociaalhuisoisterwijk.nl, of app of bel 06-47933872.

 

DTZ logo low

Let op! Onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande actie, maar voor uw steun aan ons redactiewerk, dat u zich niet vergist!