ondernemers

Heerlijke dag bij Koningsspelen 2021 in Oisterwijk


Bewegen is gezond, en dat was te zien bij de Koningsspelen 2021 in de Oisterwijkse wijk Pannenschuur.

Veel beweging en plezier bij de Koningsspelen in Oisterwijk (Foto: Claudia Copal)

Vrijdagochtend werd het Willem van der Aa-park omgetoverd tot sportveld. Op 21 mei gaat Sport4kids voor de scholen in Oisterwijk en Moergestel niet door en daarom organiseerden BS de Molenhoek en BS den Akker zelf een sportochtend. De verjaardag van de Koning was een mooie aanleiding. In het park werd een circuit gemaakt. Apart voor de onderbouw en voor de bovenbouw. Spellen als duobroeklopen, stormbaan, kruiwagenrace, blikgooien en skilopen kwamen voorbij. Een gezellige ochtend met veel oranje en vrolijke kinderen.

 

Bekijk de fotoserie hier!