carnaval 2023

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Hoewel het op dit moment niet mogelijk is om naar het spreekuur van het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk te komen, blijft het wel mogelijk om het steunpunt via telefoon of e-mail te bereiken. Houd de vrijwilligersvacaturebank op de website www.contourdetwern.nl dus goed in de gaten en reageer vooral op een vacature die jou op het lijf is geschreven.

1 op 1 contact 

Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Annemarie Kleian van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Woonvoorziening Prisma in Biezenmortel zoekt voor een cliënt met Karsakov een mannelijk maatje uit Oisterwijk

Andere vacatures

Zorgcentrum De Vloet heeft meerdere vacatures voor mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor de bewoners.

Stichting Met je Hart zoekt een vrijwilliger/gastvrouw voor het organiseren en bijwonen van ontmoetingen voor ouderen.

Masja Vlaminckx keek mee tijdens een ontmoeting door Met je Hart

Stichting Inlooppunt Oisterwijk wil graag in contact komen met een PR-vrijwilliger die het leuk vindt over de activiteiten van de stichting te schrijven.

Zorgcentrum Catharinenberg zoekt een vrijwilliger voor het ondersteunen van de zorgprofessional bij de dagactiviteiten van thuiswonende senioren.

Sundaymorning@ekwc heeft onlangs drie leuke vacatures opgegeven. Gezocht worden vrijwilligers voor hulp bij de winkel, hulp bij het archief, en hulp bij de communicatie.

2College AZC Oisterwijk is op zoek naar lesondersteuning bij de lessen Nederlands en/of koken.

Gun jij kinderen een taalrijke toekomst? Je kunt ze helpen door je aan te melden als taalvrijwilliger bij Ingrid van Dijk, ingridvandijk@contourdetwern.nl. Samen boekjes uitzoeken, voorlezen, samen met ouders lezen en samen praten over van alles en nog wat.

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste omroepmedewerker politiek voor het maken van pakkende items.

Alzheimercafé Oisterwijk wil klaar zijn om straks weer met de bijeenkomsten te starten. Gezocht wordt een gastvrouw/gastheer.

De Jozefparochie zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er mensen nodig voor tuinonderhoud, bijhouden van een begraafplaats, schoonmaak en administratieve werkzaamheden.

Wijkcentrum de Waterhoef is op zoek naar mensen die willen helpen. Reageer vooral als je belangstelling hebt voor bestuurlijk werk, of als je wilt helpen achter de bar of bij activiteiten.

Verbindend Vervoer Oisterwijk zoekt chauffeurs voor het vrijwilligersvervoer en zowel een secretaris als een penningmeester voor het bestuur.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures voor chauffeurs, gidsen, monteurs e.d.,

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op onderstaande link en selecteer werkgebied Oisterwijk & Moergestel.

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low