bosch car service

Film: Zing mee met Woningsnacht in de Koningsnacht voor Koningsdag in Oisterwijk


Filmpje, meezingen, laat je aansteken om mee te doen!

De avond vooraf is er traditioneel de Koningsnacht, maar dan dus digitaal. Een groot muziekfeest, borrelen met vrienden, hier en daar een toffe prijs meepakken en de verjaardag van de Koning inluiden, dat kan op 26 april om 19.30 uur bij Woningsnacht. Doe mee en bestel die tas vol feest! Met twee bingokaarten en dus kans op hele toffe prijzen, en een enorme steun de lokale horeca. Maar ook lichtstaven, schmink, slingers, kroon, waardebon voor dé Oranjetompouce bij een van de deelnemende bedrijven op Koningsdag, nachos, borrels, vlaggetjes en de songtekstenkrant! Bekijk de video en lees alvast de teksten in de Nieuwsklok van deze week!

 

En dan niet te missen, deze nog:

Bestellen, van één of meerpersoons feestuitrusting, of een donatie in de fooienpot, kan via de website www.woningsnacht.nl