carnaval 2023

Een fantastische middag aan de picknicktafel in Oisterwijk


Het was een hele gezellige zondagmiddag, op het speelveld bij Groot Speijck. De zon, de natuur, wandelaars én…

Een extra grote picknickplek, waar je nu goed afstand kan houden.

‘Wij konden op deze zonnige dag genieten van het zonnetje op de nieuwe picknickbank. Uiteraard ook van onze picknick,’ aldus Lilian Biervliet, die samen met vriendinnen neerstreek op de recent nieuw geplaatste tafel met banken, ter gelegenheid van 12,5 Jaar Oisterwijk Nieuws.

‘Vóór ons zaten er twee dames gezellig aan de praat. Zij hadden een wijntje bij zich.’ Er wordt volop genoten, en toen de tafel beschikbaar kwam werd door de drie vriendinnen alles uit de mand gehaald en op de tafel uitgestald. Een echt grote tafel, normaal voor 8 tot 10 personen, zodat je nu heel goed afstand kan houden. ‘We hebben genoten. Het was een fantastische middag!’