bosch car service

Drukte op De Lind in Oisterwijk


Zon, vrij, feest, en dus naar De Lind. In groepjes op het gras, de stoeprand…

Drukte op De Lind, volgens passanten was het eerder op de dag nog drukker (Foto: René de Jong)

De horeca is nog gesloten, en groepsvorming op openbare plekken is nog steeds verboden. Het kon deze mensen niet weerhouden naar De Lind in Oisterwijk te gaan. Ondanks een oproep van onder andere gemeente om Koningsdag thuis te vieren, werden drankjes en hapjes meegenomen naar het centrum. Het was heerlijk picknicken in het ‘park’; lees de groenstrook naast het Trouwlaantje. Wat normaal op een Koningsdag een teleurstellende opkomst zou zijn; nu wordt het als druk gezien. Sommige mensen storen zich eraan; anderen genieten ervan met volle teugen …

Kleine groepjes kletsen, met een drankje in de hand (Foto: René de Jong)

 

Een van de reacties van passanten …