brabantspronkjuweel

De beste ingrediënten voor Oisterwijkse Opkikker


De maaltijden van de O’pkikker worden goed gevuld, met verse ingrediënten!

Deze week werden weer zestig mensen voorzien van een maaltijd, bereid door Vuur&Vlam, de koks Robbin Ruzette en Luuk Lammers. Een Jagerspannetje ( luxe Hachee ) met een voorjaarsstamppotje en Mocca-chocomousse na. Niet te flauw, met echt verse mooie ingrediënten, een hele grote pan vol!

Meedoen

Grote pan vol verse ingrediënten (Bron: Sociaal Huis Oisterwijk)

O’pkikker wordt mogelijk gemaakt door giften en donaties. Horeca die meedoen koken om beurten, de coördinatie is in handen van Mentorhulp Oisterwijk en de bezorging is ook met alle medewerking vanuit de horeca en vrijwilligers.

De maaltijden zijn er voor ouderen, eenzame mensen zeker in deze coronatijd, mensen die ziek zijn en het is ook voor mensen met een kleine beurs. Voor meer informatie info@sociaalhuisoisterwijk.nl, of app of bel 06-47933872.

Doneren

U kan bijdragen door een gift te doen aan Stichting Sociaal Huis Oisterwijk NL21RABO0340881054 onder vermelding O’pkikker Thuis aan Tafel.

DTZ logo low

Let op! Onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande actie, maar voor uw steun aan ons redactiewerk, dat u zich niet vergist!