anytime

Boshuys Hermitage kookt voor Oisterwijkse Opkikker


Edwin en Marloe van Gijzen van Boshuys-Restaurant Hermitage hebben deze week gekookt voor de O’pkikker.

Edwin en Marloe van Gijzen in hun keuken.

Uit hun keuken kwam een heerlijk verse Bami-schotel, sajoer boontjes, kipsaté met kroepoek. Er kwam weer veel lof vanuit de deelnemers, en het blijft nog even nodig in deze coronaperiode, om elkaar te helpen, wat steun te bieden, even aandacht en afleiding …

Meedoen

O’pkikker wordt mogelijk gemaakt door giften en donaties. Horeca die meedoen koken om beurten, de coördinatie is in handen van Mentorhulp Oisterwijk en de bezorging is ook met alle medewerking vanuit de horeca en vrijwilligers.

De maaltijden zijn er voor ouderen, eenzame mensen zeker in deze coronatijd, mensen die ziek zijn en het is ook voor mensen met een kleine beurs. Voor meer informatie info@sociaalhuisoisterwijk.nl, of app of bel 06-47933872.

Doneren

U kan bijdragen door een gift te doen aan Stichting Sociaal Huis Oisterwijk NL21RABO0340881054 onder vermelding O’pkikker Thuis aan Tafel.

DTZ logo low

Let op! Onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande actie, maar voor uw steun aan ons redactiewerk, dat u zich niet vergist!