brabantspronkjuweel

Beste burgemeester ik wil mijn onderbroeken kopen op de markt in Oisterwijk!


Het is niet de eerste keer dat inwoners zich afvragen: Waarom? Deze keer een ingezonden brief aan burgemeester Hans Janssen over de markt in Oisterwijk:


Meneer Jansen, burgemeester van Oisterwijk. Ik heb een vraagje,

We houden afstand tot elkaar, ook op de markt (Foto: Bart Michels).

Waarom staat er op de wekelijkse markt niet die kraam met onderkleding en beddengoed? Dat zijn toch ook essentiƫle zaken! Ik vind die belangrijker dan een notenkraam bijvoorbeeld. Ik wil wel gezegd hebben dat ik er niet tegen ben dat die wel op de markt staan en hun geld kunnen verdienen.

Ik haal mijn boxershorts altijd op markt, altijd juiste maat, perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Ik wil de plaatselijke ondernemers best steunen, maar aangezien ik een maatje meer heb kan ik hier niet slagen, of zijn deze een heel stuk duurder. Ik haal ook altijd lakens en ander beddengoed op de markt. Zou niet eens weten waar ik het elders in Oisterwijk zou kunnen kopen voor die prijs en kwaliteit?

Met vriendelijke groet,

Ber Beerendonk

Oisterwijk