genieten

Auto verlaten op straat aangetroffen na aanrijding in Oisterwijk


Zondagmorgen werd door passanten een auto verlaten aangetroffen in de Baerdijk.

De auto werd aangetroffen op de Baerdijk in Oisterwijk.

Bij een woning aan de Poststeeg is een hoek geraakt en zijn sporen van vloeistof zichtbaar. Duidelijk is dat de auto daar tegenaan is gereden. De veroorzaker is daarna vermoedelijk doorgereden en 100 meter verder tot stilstand gekomen.

Update

De politie laat weten dat hen rond 01.15 uur op de Baerdijk de auto rollend tegemoet kwam die door de bestuurder, in het bestuurdersportier lopend,  werd geduwd. Hij werd aan de kant gezet en dan meldt zich een getuige, die gezien heeft dat de auto daarvoor schade had gereden op de Poststeeg.

De bestuurder, een 18 jarige inwoner van Udenhout, bleek te hebben gedronken. Hij blies 705 ug/l. Hij is aangehouden.

 

 

Duidelijk sporen van de aanrijding in de Poststeeg.