ondernemers

Unicef collecteert deze week in Oisterwijk


De wervers van Unicef zijn deze week actief in diverse wijken van Oisterwijk. Ze werken conform de richtlijnen van het RIVM.

Unicef werft deze week donateurs in Oisterwijk (Bron: Unicef.nl

De medewerkers houden anderhalve meter afstand en hebben het aanmeldproces zo aangepast dat je via je telefoon je aanmelding kunt bevestigen. Binnen drie weken ontvangen nieuwe donateurs een officiële bevestiging per post of via e-mail. De organisatie hoopt dat zich zo weer dagelijks nieuwe UNICEF-donateurs zullen aanmelden. ‘We willen al deze mensen bij voorbaat heel hartelijk bedanken voor hun steun aan kinderen! Dankzij hun bijdragen krijgen kinderen de hulp waar zij recht op hebben.’

Wanneer in welke wijk?

Waar zijn UNICEF-wervers deze week actief? Dat kun je nakijken in het centrale werfrooster van ‘Geef gerust aan de deur’ (klik hier). Op de kaart klik je eerst op jouw gemeente en vervolgens op jouw wijk. Je ziet vervolgens precies of UNICEF of een ander goed doel daar deze week kan langskomen. Alle CBF-erkende goede doelen die aan donateurwerving doen, gebruiken dit werfrooster.

Herkenbaar

De donateurwervers zijn te herkennen aan hun UNICEF-kleding, die bestaat uit witte of cyaanblauwe jassen of t-shirts met het UNICEF-logo. Ook dragen ze een identificatiekaart met een ID-nummer. De wervers mogen geen geld aannemen.

Heeft u vragen over deze collecte, of de collecte gemist? Kijk dan op Unicef.nl