ondernemers

Pas op met goededoelen aan de deur


Vandaag kwamen er in de wijk Pannenschuur in Oisterwijk personen aan de deur voor een collecte, maar inwoners vertrouwen het niet.

Uit navraag bij de betreffende organisatie blijkt er inderdaad een collecte te zijn. Wij kondigen dergelijke acties graag aan, zodat u weet welke doelen er aan uw deur komen. Deze actie (klik hier) is voor deze week aangekondigd, mocht u de collectant gemist hebben kunt u ook doneren via hun website.

Dat wil echter niet zeggen dat alle collectanten ook inderdaad van die betreffende organisatie zijn. Ben daarom altijd op uw hoede bij mensen aan de deur. Sluit de deur en bel zelf even met de organisatie. Kijk op de website van de organisatie voor het juiste nummer en of er collectes zijn aangekondigd. Klopt er iets niet, bel dan de politie.