carnaval 2023

Overweldigend mooie natuurfilm over Oisterwijk nu in delen te zien (Deel 5)


Niets dan lof, doodse stilte vanwege bewondering, en een adembenemende blik op de Oisterwijkse natuur, zo was de indruk van deze natuurfilm over Oisterwijk.

Met een verborgen camera werden unieke beelden gemaakt (Foto: Oisterwijk in Beeld).

De vrijwilligers van Oisterwijk in Beeld waren blij verrast dat er zoveel belangstelling bestond voor de natuurfilm “Oisterwijk, Parel in ’t Groen”, toen deze in 2019 in het Oisterwijkse Natuurtheater werd getoond. Vier dimensionaal werd de film, vanwege de wind die af en toe voorbij kwam in het Natuurtheater, met een enkele druppel vanaf een boomblad, een fluitende vogel in de boomtoppen, en een fladderende mot in de stralen van de filmprojector. De natuur gaf een derde en vierde dimensie, aan wat ons kijker al op het vlakke scherm beloofde. Deze ode aan de natuur werd beloond met een luid applaus en lovende woorden. Terecht!

Deze natuurfilm is nu in delen ook online te zien. Wij brengen u deze weken iedere dag een nieuw deel, geniet en bewonder!

Klik en bekijk hier de gehele serie, alle delen die door ons tot nu toe online zijn geplaatst.